X
X
Mai multe ştiri online:

Incendiu la Penitenciarul Rahova, unde este închis și Liviu Dragnea

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Incendiu la spitalul Penitenciarului Rahova, unde este închis și Liviu Dragnea. Trei deținuți au incendiat o saltea. A fost evacuat tot etajul trei al unității medicale din spital.


Patru polițiști de penitenciare au fost transportați la o unitate spitalicească pentru investigații suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol, după ce trei deținuți aflați în custodia Penitenciarului-Spital București Rahova au incendiat sâmbătă o saltea, potrivit unei informări de presă postate pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).


La nivelul unității a fost declanșată o verificare internă în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, deținuții implicați urmând a fi cercetați disciplinar.


Unul dintre cei trei deținuți implicați în incidentul de la Penitenciarul-Spital București Rahova a fost transportat la o unitate spitalicească, potrivit unei informări de presă postate pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).


Potrivit sursei citate, internarea a fost efectuată "în vederea efectuării unor investigații medicale suplimentare și a asigurării unei stări optime de sănătate".


La nivelul unității a fost declanșată o verificare internă în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, deținuții implicați urmând a fi cercetați disciplinar, transmite Agerpres.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.2262 secunde