Încălțăminte și articole vestimentare posibil contrafăcute, confiscate la Constanța

189
Încălțăminte și articole vestimentare posibil contrafăcute, confiscate la Constanța - garda1-1541586185.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit din China, articole vestimentare și încălțăminte, în valoare de peste 3.910.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 06.11.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în baza analizei de risc, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societății comerciale este un cetățean polonez, în vârstă de 54 de ani.


În urma controlului, au fost descoperite 6.240 articole vestimentare și incălțăminte (ghete și treninguri) susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.


Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma de aproximativ 3.914.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3087 secunde