Încă două localități puse în carantină. Măsura intră în vigoare astăzi, la ora 19.00

216
Încă două localități puse în carantină. Măsura intră în vigoare astăzi, la ora 19.00 - politia2-1596265421.jpg

Articole recomandate

Două localități din județul Argeș intră în carantină de sâmbătă, 1 august, pentru 14 zile: Bălilești și Dârmănești. Măsura a fost luată la cererea Direcției de Sănătate Publică Argeș, din cauza focarelor Covid-19, care au depășit pragul de trei cazuri la mia de locuitori.


"Se instituie carantină zonală începând cu data de 01.08.2020, ora 19.00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru comunele: Bălilești și Dârmănești, din județul Argeș", se arată în hotărârea semnată de prefctul județului.


În localitățile caratinate sunt permise intrarea, respectiv ieșirea, doar pentru:


  • transportul de marfă indiferent de natura acestuia, al materiilor prime și resurselor necesare, desfășurării activităților economice, în localitățile carantinate, precum și aprovizionării populației,
  • persoanele care nu locuiesc în zonele carantinate, dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securității naționale, sanitar, situațiilor de urgență, administrații publice locale, asistenței și protecției sociale, judiciar, justiție, servicilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentației publice, alimentării cu apă, comunicațiilor și transporturilor, persoanelor care susțin examenul de admitere la facultate, se mai precizează în Hotărârea nr 27 din 31.07.2020.
Pot ieși din comunele amintite cei care lucrează în afara localității doar prezentând orice document care să ateste activitatea profesională sau cei care au persoane de îngrijit, care sunt bolnave sau au un deces în familie.


Sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3389 secunde