Mai multe ştiri online:

IMAGINILE DEZASTRULUI, LA CONSTANȚA! BĂRBAT CARBONIZAT, DUPĂ CE UN INCENDIU DEVASTATOR I-A MISTUIT CASA

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
În jur de ora 3:10, pompierii Detașamentului Medgidia au fost solicitati sa intervină pentru lichidarea unui incendiu în Dobromir Deal. 


Incendiul a izbucnit la o casă. La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat cu flacără și degajare mare de fum. A ars în totalitate casa, dupa localizare au putut pătrunde în interior și au găsit trupul unui bărbat de aproximativ 60 de ani carbonizat.
UPDATE - Cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată.

Proprietarul locuia singur in imobil, avea 64 de ani.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9544 secunde