IMAGINI cu impact emoțional! Un câine păzește non-stop locul unde a murit stăpânul său, student

1606
IMAGINI cu impact emoțional! Un câine păzește non-stop locul unde a murit stăpânul său, student - caine131838900-1570603944.jpg

Articole recomandate

Un câine veghează locul morții unui tânăr de 21 de ani din județul Iași! De mai bine de două săptămâni, patrupedul stă zi și noapte pe marginea drumului unde tânărul și-a pierdut viața într-un accident de circulație, scrie romaniatv.net


Un câine păzește de două săptămâni locul unde a murit într-un accident rutier un tânăr de 21 de ani. Localnicii au încercat să îl ia de acolo și să îl hrănească, însă el se întoarce de fiecare dată, în același loc.

Câinele a venit pentru prima dată exact când a avut loc accidentul, a stat nemișcat pe locul în care tânărul de 21 de ani și-a pierdut viața. Ulterior, în momentul în care a fost pusă o cruce la locul faptei, câinele s-a așezat exact lângă cruce. 


Tânărul decedat venea des în zonă, iar localnicii consideră că a hrănit acest câine, care își arată loialitatea. Văzând că nu vrea să plece sub nicio formă din locul respectiv, oamenii i-au făcut o cușcă, să-l ferească de ploaie. Localnicii spun că tânărul decedat în accident ar fi chiar stăpânul câinelui și s-au declarat impresionați de loialitatea animalului. Contactate ulterior de Observator, rudele tânărului spun însă că nu ar fi câinele lui, dar li se pare incredibil faptul că patrupedul stă de atâta vreme acolo, încă de când s-a produs tragedia. La rândul său impresionată, familia nu are explicație, dar susține că ar dori să adopte cățelul.

"E ceva, e un semn. Când stă câinele aici și nu pleacă...", a spus bunicul băiatului. Tatăl tânărului spune că fiul lui era sufletist și că iubea foarte mult animalele. De asemenea, tatăl băiatului a dezvăluit că i-a rugat pe angajații firmei sale care trec zilnic pe acolo să lase de mâncare câinelui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3987 secunde