Grav accident rutier, soldat cu 6 victime. Șoferul - minor - a fugit de la locul accidentului! E scandal!

4157
Grav accident rutier, soldat cu 6 victime. Șoferul - minor - a fugit de la locul accidentului! E scandal! - accident2-1562944019.jpg

Articole de la același autor

Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au fost solicitate, în urmă cu puțin timp, la Medgidia, unde s-a petrecut un accident foarte grav.

Din primele informații, un autoturism ar fi intrat într-un grup de patru persoane. Două dintre ele sunt grav rănite și li se aplică protocolul de resuscitare.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. Se pare că un minor ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, intrând într-un grup de patru persoane care se aflau pe trotuar.

Mai multe echipe de jandarmi au fost solicitate pentru a aplana un conflict ivit imediat după accident.



UPDATE.

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite. Dintre acestea, una a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu elicopterul Smurd, două sunt în comă la Spitalul Medgidia, iar alte trei au fost accidentate ușor.

UPDATE.

Minorul aflat la volanul autoturismului a fugit de la fața locului, imediat după producerea accidentului. Acesta a fost identificat de polițiști. Are 16 ani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6287 secunde