Grav accident rutier, cu cinci victime, în județul Constanța. Iată care a fost cauza

476
Grav accident rutier, cu cinci victime, în județul Constanța. Iată care a fost cauza - medgidiaaccidentsursapresact2-1582670827.jpg

Articole de la același autor

Mai multe persoane au fost rănite, iar vehiculele în care se aflau au fost grav avariate, într-un accident rutier care a avut loc, ieri dimineață, la ieșire din municipiul Medgidia spre Valea Dacilor. Astfel, în incidentul auto au fost implicate o căruță, o dubiță, un TIR și un autoturism. 


Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 10.15, un bărbat de 29 de ani se afla la volanul dubiței și rula pe DJ 381, dinspre Valea Dacilor spre Medgidia; la un moment dat, în apropierea kilometrului 31+500 m, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care rula în fața sa. Șoferul autoturismului redusese viteza, spun oamenii legii, întrucât în fața sa se afla o căruță. În urma impactului, mașina a fost proiectată pe sensul opus și a intrat într-un TIR (autotren cu semiremorcă), ce venea dinspre Medgidia, după care a ricoșat în căruță. 


În urma accidentului, au fost răniți șoferii dubiței și șoferul și un pasager din autoturism, iar alte două persoane au refuzat transportul la spital.


La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului de Ambulanță Constanța, dar și o autospecială SMURD, care au acordat îngrijiri medicale celor implicați în incidentul rutier. Astfel, șoferul TIR-ului a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital; la fel și cel care se afla în căruță. În schimb, ceilalți trei bărbați implicați în accident au suferit răni la nivelul picioarelor, traumatisme cranio-cerebrale și chiar un traumatism toraco-abdominal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1809 secunde