GMS, precizări privind microbuzul care a luat foc: "A fost un incident minor, toate microbuzele noastre fac ITP de două ori pe an"

2351
4
GMS, precizări privind microbuzul care a luat foc:

Articole de la același autor

Clipe de groază acum câteva dimineți în maxi taxi 304 din Constanța. Microbuzul a luat foc în mers, s-a umplut rapid de fum și zecile de pasageri aflați înăuntru s-au călcat în picioare ca să se salveze. Autovehiculul era plin până la refuz, ca toate microbuzele la primele ore ale dimineții, oamenii au intrat în panică, nu au mai putut să respire, au început să țipe și puțin a lipsit să nu se petreacă o tragedie.


xxx


În urma articolelor apărute în presă care descriu nemulțumirea unei cetățene a municipiului Constanța vă comunicăm:

"Toate microbuzele firmei noastre fac inspecții periodice ITP de două ori pe an și o dată pe an inspecția de clasificare conform ARR și RAR. Este ilar că în anul 2017 cineva să pună la îndoială valabilitatea acestor controale mai ales în cazul în care transportă câteva zeci de mii de persoane zilnic.

Incidentul de vineri, 28 ianuarie, de la ora 6,15, de pe linia 304 a fost un incident minor, două cabluri electrice din bordul unei mașini de pe traseu s-au supraîncălzit degajând fum și miros specific. Șoferul a respectat procedurile stabilite pentru protecția pasagerilor, microbuzul a fost tras pe dreapta, cei 12 călători aflați la bordul mașinii au fost evacuați, următorul microbuz preluâdu-i. Conducătorul auto a stropit preventiv bordul mașinii cu extinctorul din dotare pentru a exclude orice urmă de pericol. Felicităm încă o dată conducătorul auto pentru sângele rece de care a dat dovadă în gestionarea incidentului, toți călătorii fiind în afara oricărui pericol, iar autovehiculul în stare normală de funcționare.

Precizăm că vehiculul cu pricina a fost imediat băgat în reparații și verificări, iar a doua zi, după înlocuirea celor două cabluri, a fost disponibil pentru intrarea în exploatare.

Orice speculații în ceea ce privește faptul că la bordul vehiculului a fost un incendiu, geamuri sparte, evacuări pe geam și combustibil scurs din rezervor le respingem ca fiind afirmații false și denigratoare, firma noastră rezervându-și dreptul de a acționa în instanță persoanele fizice și juridice responsabile pentru acest fapt. Pentru a întări bănuiala noastră că suntem ținta unor denigrări aducem la cunoștință faptul că vehiculul este colat cu o reclamă a unui partener, iar colajul este intact.

Rugăm pe toți locuitorii municipiului Constanța să înțeleagă că este aproape imposibil pentru orice firmă de transport să tranziteze aproape 20000 de călători în 120 min. În restul timpului numărul de călători reprezintă 35-50 la sută din capacitatea de transport a firmei noastre.

Suntem convinși că, prin viitoarele programe ale noastre de modernizare și schimbare a parcului de mașini, vom reuși să ne ridicăm la toate așteptările clienților noștri fideli. Serviciul nostru este făcut tocmai în întâmpinarea cerințelor locuitorilor Constanței de a se deplasa în cel mai scurt timp posibil cu un mijloc de transport în comun.





Comentează știrea

Luci
1 februarie 2017
ITP de 2 ori pe an

Cum sa treaca de ITP niste autovehicule care abia isi mai tin tabla pe ele ?

Mihai
1 februarie 2017
Jurnalism de internet

Pai draga jurnalisto - ai dat si tu macar un telefon la ITP, ARR sau RAR sa zica si o opinie?

Hahaha
1 februarie 2017
Maxiiii

Și ciocolata învelea marmota în staniol. ITP de două ori pe An!!???

gigi
1 februarie 2017
.

ma pis pe masinile voastre si pe soferii vostri!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4195 secunde