Geanina, roba și șpaga. Să nu vă fie milă că a luat un șut în fund!

18683
1
Priviți cu atenție creatura la care facem astăzi referire. De fapt, studiați toate cele trei imagini, surprinse în ipostaze diferite. Este vorba despre Geanina Terceanu, judecătoarea care va petrece 7 ani în pușcărie după ce s-a demonstrat că a luat mită.

O vedeți pe Geanina în roba de magistrat. Conduce ședințe, dă verdicte, are puterea de a împărți averi, dreptatea și de a schimba destine. Știind-o la prezidiu, nu poți decât să ai încredere în ea, în capacitatea sa de a discerne, în echilibrul său, în pregătirea sa profesională, în conduita morală. Aiurea! 




O vedeți apoi pe Geanina - când a început "circul" - la televizor. La fel mulți alți penali, a mers repede la Latrina 3, să e plângă că e persecutată, că n-are nicio vină, că n-a făcut nimic, că statul paralel face și drege. De-alde Gâdea și Badea și-au făcut bine treaba, impresionând asistența, pe acei români (nu vreau să-i jignesc) care cască gura la TV și "știu ei mai bine" cine conduce din umbră România.



În fine, o vedeți pe Geanina terminată
. A realizat că a pierdut tot. Carieră, poziție socială, bani, respect (în cazul familiei nu fac nicio apreciere!). S-a demonstrat că a luat bani - câte 10.000 de euro, 20.000 de euro, 50.000 de euro, tot așa, ca la robinet. S-a spus că a trecut și prin patul lui Borcea (acesta s-a lăudat doar cu un oral, pentru că "se grăbea"), terfelindu-și onoarea nu numai de judecător, ci și de femeie/soție. Dintr-un Dumnezeu mai mic sau mai mare, a ajuns o ruină, pentru că, orice s-ar spune, experiența pușcăriei, mai ales ca femeie-judecător, este traumatizantă. Iar la liberare nu te mai așteaptă roba. Poate roaba…



Dincolo de lacrimi și suferința umană, nu trebuie să vă fie milă de asemenea specimene. Ele trebuie eliminate din sistem și justiția dă semne că încă are mecanisme de autocurățare. Geanina Terceanu ar trebui să fie dată exemplu în toate instanțele din România, drept un judecător corupt care a luat un șut în fund! Iată cine împărțea dreptatea… O șpăgară, o mincinoasă, o…

XXX

Geanina Terceanu a fost ridicată de acasă, aseară, de poliție, după ce a fost condamnată la 7 ani de închisoare, pentru luare de mită - 185.000 de euro, sumă care i-a și fost confiscată.

Terceanu nu a vrut să se predea, astfel că a fost nevoie ca o echipă de polițiști să meargă acasă la ea, să o ducă la pușcărie. Când s-a văzut în cătușe, a izbucnit în lacrimi și a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Conform DNA, în februarie 2009, Geaninei Terceanu, în calitate de judecător la Tribunalul București, i-a fost repartizat dosarul transferurilor de fotbaliști, în care frații Ioan și Victor Becali și Cristian Borcea, alături de alți conducători din fotbal, fuseseră trimiși în judecată pentru înșelăciune și evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, magistratul a pronunțat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare față de toți inculpații, în temeiul dispozițiilor art. 10 lit. a din Codul de procedură penală din anul 1968 ("fapta nu există"). 



Comentează știrea

EGO
22 februarie 2018
condamnare

Ati spus " va petrece sapte ani in puscarie ".Sunteti sigur,sau nu sunteti informat despre cum merge treaba in Romania...?

Pagina a fost generata in 1.9951 secunde