€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

GALERIE FOTO-VIDEO. Percheziții la Năvodari și Corbu! Poliția a descins la hoți din locuințe

Ştire online publicată Joi, 24 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii orașului Năvodari au efectuat mai multe percheziții pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporție de aproximativ 40%. 


Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.


Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele opt persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.


În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P.al IPJ Constanța, iar astăzi vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8165 secunde