EXERCIȚIU!

Galerie foto / Persoană aflată în dificultate, în largul mării! Scafandrii intervin!

176

Articole recomandate

UPDATE - La exercițiul de astăzi, o echipă formată din trei scafandri, cu o ambarcațiune, a intervenit pentru salvarea unei persoane aflate în dificultate, în largul marii. Aceștia au recuperat victima și au scos-o la mal, acolo unde a fost predată echipajului medical de la punctul de prim ajutor temporar. Paramedicii au efectuat protocolul de resuscitare, în urma căruia persoana în cauză a început să aiba semne vitale. A fost preluată de echipajul Smurd și transportată la spital.

***

Luni, 15.07.2019, începând cu ora 12.30, va avea loc un exercițiu de salvare a unei persoane aflată în pericol de înec, eveniment ce va avea loc cu participarea: scafandrilor din cadrul Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție, paramedicilor de la punctul de prim ajutor medical din Mamaia(Hotel Ovidiu), în prezența ofițerului de presă-slt.Stoica Anamaria.


Activitatea face parte dintr-o campanie de prevenire a riscului de înec, care se va derula în toate punctele cheie de pe litoral, prin care dorim să tragem un semnal de alarmă cetățenilor, asupra riscurilor la care se expun dacă nu respectă recomandările autorităților, semnificația steagurilor arborate la foișoare. Colegii vor interveni cu o ambarcațiune pentru a salva o persoană aflată în dificultate, în mare, o vor scoate la mal, acolo unde paramedicii cu șenilata, îi vor acorda primul ajutor. Înainte de acțiune, se vor împărți pliante turiștilor pentru a li se prezenta intervenția și a lua parte la aceasta.

Reprezentanții mass-media sunt așteptați, începând cu ora 12.20, la punctul de prim ajutor medical din Mamaia, Hotel OVIDIU.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6968 secunde