GALERIE FOTO / ACCIDENT MORTAL în punctul de frontieră de la Negru Vodă

1399

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a produs în această noapte în localitatea Negru Vodă din județul Constanța. Din primele informații, un autoturism a intrat direct în punctul de trecere a frontierei.


În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta față, un bărbat de 30 ani. Acesta a fost transportat la spital. Ambele persoane sunt din Negru Vodă.


La locul accidentului au intervenit 5 pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni. La fața locului au găsit 2 persoane încarcerate (bărbați până în 30 de ani). Una dintre acestea a decedat iar celalalt a fost preluat de un echipaj medical SAJ, ne-au declarat reprezentații ISU Dobrogea.


În data de 26.09.2018, ora 02:45,un bărbat, de 32 de ani, a condus autoturismul marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria și  ajungând la punctul de trecere a frontierei, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părții carosabile.


În urma impactului, primul auto a ricoșat și a intrat în coliziune cu un panou electric.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4348 secunde