Mai multe ştiri online:

Fratele fotbalistului Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj!

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Mihai Rădoi, fratele fotbalistului Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul doi al blocului în care locuia, potrivit România TV.

Din primele informații, se pare că Mihai Rădoi a recurs la acest gest extrem după ce soția sa l-ar fi anunțat că divorțează. Fratele fotbalistului a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, starea lui fiind gravă.

Mihai Rădoi a avut probleme cu legea de-a lungul timpului. El a fost condamnat pentru furt și trafic de țigări. În februarie 2014, Mihai Nicușor Rădoi a primit o pedeapsă de 1 an și 6 luni după o nouă infracțiune, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7392 secunde