FLAGRANT LA CONSTANȚA. Bărbat reținut de polițiștii constănțeni

358
FLAGRANT LA CONSTANȚA. Bărbat reținut de polițiștii constănțeni - politia115233660391539771615-1549723310.jpg

Articole recomandate

În data de 8 februarie, polițiștii din cadrul Postului de poliție Lumina au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 34 de ani cu privire la faptul că, în noaptea de 7/8 februarie, o persoană necunoscută a încercat să sustragă acumulatori de la un autotractor care se afla parcat în fața locuinței sale. 
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autorul a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea acumulatorii. Acesta a încercat să fugă, urcându-se la volanul autoturismului său, iar partea vătămată a pornit în urmărirea acestuia, la un moment dat reușind să-l blocheze în trafic, în localitatea Ovidiu. Pentru a-și asigura scăparea, autorul l-a lovit pe bărbat cu pumnul în zona feței. Ulterior, bărbatul a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu, care l-au imobilizat pe bărbatul în cauză. 
Demarând cercetările, polițiștii constănțeni l-au identificat pe autor ca fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, care are dreptul de a conduce suspendat. 
Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 9 februarie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7741 secunde