Fiul lui Leo de la Strehaia, reținut pentru 24 de ore! Ce acuzații i se aduc

202
Fiul lui Leo de la Strehaia, reținut pentru 24 de ore! Ce acuzații i se aduc - screenshot283491800-1563258407.jpg

Articole recomandate

Fiul lui Leo de la Strehaia și încă un bărbat au fost reținuți, în noaptea de luni spre marți, fiind acuzați de înșelăciune. Cei doi, susținând că sunt reprezentanții unor firme, au determinat o societate comercială să livreze 150 de aparate de aer condiționat, producând un prejudiciu de 300.000 de lei.


"Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, au prins în flagrant 6 persoane, care, după ce au indus în eroare reprezentanții unei societăți comerciale, au încărcat 17 aparate de aer condiționat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localități din județul Ilfov, fiind interceptati de polițiști", a transmis Poliția Capitalei, în noaptea de luni spre marți.

Sursa citată a precizat că, până la acest moment, din cercetări a rezultat faptul că mai multe persoane, "arogându-și în fals calitatea de reprezentați a două societăți comerciale, ar fi indus în eroare persoana vătămată, determinand-o să livreze de la punctul de lucru situat pe raza Sectorului 1, circa 150 de aparate de aer condiționat, în valoare de 300.000 lei".

"Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 cu doi bărbați în stare de reținere", a mai transmis Poliția Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că unul dintre bărbații reținuți are 25 de ani, iar celălalt 40 de ani. Bărbatul de 25 de ani este fiul lui Leo de la Strehaia.

Fiul lui Leo de la Strehaia ar fi fost prins în timp ce transporta 17 aparate de aer conditionat, împreună cu alti 5 barbati și urmau să mai incarce alte cateva zeci. Fiul lui Leo de la Strehaia și complicele său au fost reținuți cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7287 secunde