Fiica deputatului Florin Iordache a intrat cu mașina într-un gard, pe o stradă din Caracal

199
Fiica deputatului Florin Iordache a intrat cu mașina într-un gard, pe o stradă din Caracal - floriniordache-1561477591.jpg

Articole recomandate

Fiica deputatului PSD Florin Iordache a fost implicată, marți, într-un accident de circulație la Caracal, unde a intrat cu mașina într-un gard.


Reprezentanții Poliției Olt susțin că accidentul rutier, produs marți dimineață pe o stradă din Caracal, nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, la volanul mașinii se afla Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache. Ea a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.


"În această dimineață, în jurul orei 4.00, la Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au stabilit că o tânără din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în gardul unei proprietăți. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.


Fiica deputatului Florin Iordache are 28 de ani și este angajată la cancelaria Băncii Naționale a României.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3477 secunde