Fetița de 6 ani și jumătate, violată de tatăl său când mama era plecată din țară

191
Fetița de 6 ani și jumătate, violată de tatăl său când mama era plecată din țară - viol-1566564346.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 47 de ani, din Măicănești, a fost reținut de polițiști după ce și-a violat fetița în vârstă de șase ani și jumătate, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.


"Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Măicănești, a fost reținut, în cursul zilei de joi, pentru 24 de ore, și urmează a fi prezentat instanței de judecată, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat în cadrul dosarului penal privind săvârșirea infracțiunii de viol", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.


Potrivit unor surse apropiate anchetei, violul s-ar fi petrecut la începutul lunii iulie, pe când mama se afla la muncă în străinătate, iar tatăl a rămas acasă cu fetița de șase ani și jumătate și un frate mai mare. Sesizarea a fost făcută chiar de mama fetiței, pe 25 iulie.


Cei doi concubini au împreună șapte copii, doi fiind minori. În prezent, mama și cei doi copii minori se află într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, unde vor rămâne până la clarificarea situației.


"Cazul a intrat în atenția noastră din data de 26 iulie, moment în care mama, împreună cu cei doi minori ai familiei, au fost preluați, aflându-se în momentul de față într-un centru din subordinea DGASPC Vrancea, prevenind astfel separarea mamei de copii. În cadrul centrului, aceștia beneficiază de servicii sociale primare și de specialitate, fiind totodată incluși într-un program de consiliere psihologică. Șederea lor în cadrul centrului va fi asigurată până la înlăturarea situației de risc existentă în familie", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8209 secunde