Fenomenul, tot mai prezent și la Constanța! Cum se ajunge la două tragedii, din inconștiența unui om

2424
Fenomenul, tot mai prezent și la Constanța! Cum se ajunge la două tragedii, din inconștiența unui om - accstrcluj11-1570692696.jpg

Articole recomandate

Momentul accidentului mortal, care a avut loc pe o stradă din Timișoara, a fost capturat de o cameră de supraveghere a traficului.

În imagini se poate observa cum un pieton traversează trecerea de pietoni în fugă, la culoarea roșu a semaforului. Mașina de pe prima bandă, care venea în viteză, l-a spulberat pe bărbat, aruncându-l la peste 20 de metri distanță de locul impactului.


Din păcate, fenomenul traversării pe roșu a devenit tot mai prezent și la Constanța! 


Reamintim

Un accident rutier violent a avut loc pe o stradă din Timisoara. Un bărbat a murit, dupa ce a traversat trecerea în fugă, pe culoarea roșu a semaforului, fiind luat în plin de un autoturism care se apropia cu viteză de intersecție.

"Un autoturism circula pe strada Cluj dinspre Complexul Studențesc, iar la intersecția strada 1 Decembrie a surprins si accidentat un barbat de 52 de ani, care traversa strada pe culoarea rosie a semaforului. In urma impactului pietonul a decedat", potrivit IPJ Timis.

Șoferul mașinii, un tânăr de 24 de ani, s-a oprit cu mașina într-un stâlp, după accident. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie ziuadevest.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2248 secunde