FEMEIE VIOLATĂ ÎN PLINĂ STRADĂ, LA SATURN! Agresorul a fost prins de polițiști

3334
3
FEMEIE VIOLATĂ ÎN PLINĂ STRADĂ, LA SATURN! Agresorul a fost prins de polițiști - viol1472142754-1508921435.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii municipiului Mangalia au făcut cercetări în cazul comiterii unui viol, în stațiunea Saturn. Ghiunaidin Memet, un tânăr de 27 de ani, din Mangalia, este acuzat de oamenii legii că la data de 22 octombrie, ar fi violat o femeie, cu vârsta de 49 de ani.


Individul a văzut-o pe femeie plimbându-se pe stradă, a tras-o cu forța într-un tufiș aflat pe marginea drumului și și-a satisfăcut poftele trupești. Polițiștii l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Individul are la activ mai multe furturi. 


Comentează știrea

Nino
25 octombrie 2017
Asa e de cand lumea

Alde Seitanii,Memetii si altii sunt din tata in fiu asa,,de cand e Mangalia. Sa vezi moace,,fauna imputita ce umplu carciumile din oras,de te sperii .

Murphy
25 octombrie 2017
Reintroducerea pedepsei cu moartea

Pentru violatori si pedofili, reintroducerea pedepsei cu moartea prin eutanasiere cu injectie letala.

cetatean
26 octombrie 2017
coruptie

Ce este interesant de ce intial s-a comunicat doar lovire? desi la momentul constatarii faptei se stia de viol. Oare nu cumva la Mangalia este ceva putred? oare nu se stie de toate ilegalitatile din Mangalia si nimeni nu face nimic? tiganii vind tigari la toate colturile si politia nu zice nimic. cum este posibil sa ascunzi toate infractiunile bai cristi? nu te gandesti ca poate patesti si tu la fel? daca o violeaza unu pe nevastata cum ti se pare ? spui ca a fost lovita? gandestete ca ti se poate intampla si tie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5126 secunde