Femeie găsită moartă într-un pârâu. Poliția a deschis dosar pentru ucidere din culpă

142
Femeie găsită moartă într-un pârâu. Poliția a deschis dosar pentru ucidere din culpă - 20190212084150660x33084314900-1549969499.jpg

Articole recomandate

Polițiștii mureșeni au deschis o anchetă pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, după ce o femeie din localitatea Balda a fost găsită moartă, de dimineață, într-un pârâu, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Mureș, Poliția orașului Sărmașu a fost sesizată prin numărul de urgență 112, de către un bărbat din Balda, că o persoană se afla căzută cu fața în jos, într-un pârâu din localitate.

"La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Sărmașu, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana în cauza fiind identificată ca fiind o femeie, de 45 de ani, din localitatea Balda. A fost constatat decesul acesteia de către un echipaj medical", a precizat sursa citată.

IPJ Mureș a informat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărindu-se stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei.

Pentru degajarea trupului femeii din pârâu a intervenit un echipaj de la ISU Mureș, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8046 secunde