Mai multe ştiri online:

Femeia împușcată în cap de un polițist este în COMĂ indusă

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
UPDATE | Femeia din județul Mureș, împușcată accidental în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar, a fost operată și este în comă indusă.

Potrivit directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, femeia a fost operată pentru extragerea glonțului, iar acum este internată la Secția ATI.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, aseară, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7576 secunde