Mai multe ştiri online:

Femeia împușcată de un polițist în misiune va fi trezită treptat din coma indusă

Ştire online publicată Duminică, 10 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Starea femeii din județul Mureș, împușcată din greșeală în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar este „lent favorabilă”, au spus, pentru Mediafax, reprezentanții Spitalului de Urgență Cluj-Napoca, medicii urmând să o trezească treptat din coma indusă.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, a declarat, duminică dimineața, că femeia este în continuare internată la Secția ATI, starea ei fiind „lent favorabilă”.

„Starea pacientei este lent favorabilă, s-a decis trezirea din coma indusă, treptat, pentru a evita complicațiile”, a spus dr. Golea.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7422 secunde