FBI a dat verdictul în cazul Caracal. Ce se întâmplă cu oasele din lizieră

543
FBI a dat verdictul în cazul Caracal. Ce se întâmplă cu oasele din lizieră - dinca16542600-1571744381.jpg

Articole recomandate

Acesta este cel mai mare impas de până acum din cazul Caracal. Potrivit unor surse citate de România TV, specialiștii FBI nu pot extrage ADN-ul din oasele trimise în America pentru că sunt foarte deteriorate, scrie romaniatv.net


Ancheta FBI bate pasul pe loc. Surse judiciare au declarat pentru România TV că oasele ajunse în America nu sunt probe suficient de bune pentru stabiliarea ADN-ului mitocondrial.

Astfel, moartea Luizei nu poate fi dovedită, deși Gheorghe Dincă susține că ar fi omorât-o pe fată, iar rămășitele, printre care se află și bucăți de oase, i le-ar fi aruncat înntr-o lizieră din Caracal.

Anchetatorii au descoperit la locul indicat de presupusul criminal mai multe resturi care sunt de natură umană. Potrivit unui raport INML, osemintele descoperite aparțin unei fete cu vârsta de 15 - 19 ani. Medicii legiști au precizat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceșanu, dar nu au putut determina dacă ele aparțin sau nu Luizei Melencu.


"La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate și ridicate.

Pentru a stabili ADN-ul oaselor găsite, anchetatorii au preluat proble de la mama Luizei Melencu, pe care le-au trimis în SUA, pentru a fi analizate de FBI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6138 secunde