Fără comerț stradal! Poliția Locală, control în zona pieței Brick

212
Fără comerț stradal! Poliția Locală, control în zona pieței Brick - localacuratenie-1570479866.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali și inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța au "descins", duminică, 6 octombrie, în zona pieței agroalimentare Brick din municipiul Constanța, pentru a verifica în ce condiții se desfășoară comerțul stradal. Cu ocazia controlului, aceștia au depistat trei persoane care făceau comerț neautorizat. Pe lângă sancțiunile contravenționale în valoare totală de 1500 de lei, oamenii legii au dispus confiscarea bunurilor comercializate: 32 de kilograme de legume și fructe, 116 produse alimentare, uzate, neetichetate, fără acte de proveniență și improprii comercializării. 


"Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure siguranța și ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate", au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4131 secunde