Expoziție de tehnică militară și defilare cu torțe, de Ziua Armatei Române, la Constanța

480
Expoziție de tehnică militară și defilare cu torțe, de Ziua Armatei Române, la Constanța - expozitie-1540309658.jpg

Articole de la același autor

Forțele Navale Române vor sărbători Ziua Armatei României în șase orașe din țară, unde se vor organiza ceremonii militare și religioase pentru cinstirea memoriei eroilor Patriei. Marinarii militari vor participa, mâine, cu expoziții de tehnică și armament, precum și la activități culturale desfășurate în Constanța, Mangalia, Tulcea, Brăila, Babadag și București.

La Constanța, ceremonia va avea loc la Monumentul Eroilor din cel de-Al Doilea Război Mondial, în Cimitirul Central, începând cu ora 10, iar între orele 11-17, va fi prezentată publicului o expoziție de tehnică, armament și echipamente militare din dotarea Forțelor Navale și a Forțelor Terestre, în parcarea de la VIVO!. La ora 19, marinarii militari se vor retrage cu torțe pe traseul Piața Ovidiu - bulevardul Tomis - Prefectura Județului Constanța.

La Mangalia, ceremonia militară și religioasă se va desfășura în Piața Republicii, între orele 11 și 12.

La Tulcea, este planificat miercuri, 24 octombrie, în intervalul orar 13 -14, simpozionul intitulat "Armata României în cadrul Alianței Atlanticului de Nord", iar ceremonia militară și religioasă va avea loc joi, 25 octombrie, începând cu ora 10, în Cimitirul Eroilor.

La Babadag, infanteriștii marini vor participa la ceremonia militară și religioasă care va avea loc la Monumentul Eroilor, în intervalul orar 10 -11.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4925 secunde