Escrocherii în numele viceprimarului din Mangalia

1468
4
Escrocherii în numele viceprimarului din Mangalia - maganubogdan51342633940-1342650225.jpg

Un bărbat de 30 de ani este căutat de procurori pentru că, folosindu-se de numele viceprimarului din Mangalia, Bogdan Maganu, ar fi pretins diferite sume de bani cu scopul de a interveni pentru a obține un apartament ANL. Ieri, anchetatorii au cerut arestarea lui în lipsă, dar judecătorii au respins propunerea anchetatorilor.

Nicolae Mola este o cunoștință veche a polițiștilor și procurorilor din Constanța. Pe numele lui, în ultimii ani, au fost depuse numeroase plângeri penale privind tot felul de înșelăciuni, chiar a fost arestat, la un moment dat, în 2009, doar că ulterior, tot judecătorii au dispus eliberarea sa sub control judiciar. Chiar dacă el este deja o mică "vedetă" din punct de vedere penal, nu s-a ales până în prezent cu vreo condamnare pentru acuzațiile grave ce i-au fost aduse ci cu una pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. La data de 10 decembrie 2010, Judecătoria Constanța l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare condiționată. Nu știm dacă abilitatea sa în a înșela diverse persoane, în special femei credule, a ajuns la un grad de perfecțiune greu de atins, ori anchetatorii noștri nu sunt capabili să instrumenteze cu simț de răspundere ilegalitățile de care-l bănuiesc pe Mola, lucru cert este însă că el, până în prezent, nu s-a ales cu vreo condamnare pentru acuzațiile grave de înșelăciune.
De exemplu, în 2009, Mola a fost arestat pentru că a înșelat două femei cu suma de 14.000 de euro. Potrivit portalului instanțelor de judecată, acest dosar nu a ajuns nici în prezent pe masa judecătorilor.
Între timp, Nicolae Mola a avut răgazul necesar să se perfecționeze. În prezent, el este acuzat de o altă femeie că ar fi înșelat-o cu câteva mii de lei, aceasta dându-i un avans pentru a interveni pe lângă viceprimarul Bogdan Maganu, din Mangalia, cu care el a pretins că este prieten la cataramă. Vicele ar fi trebuit să-l ajute pe Mola să pună mâna, în numele femeii, pe un apartament ANL. La acel moment, alți bani ar fi intrat în contul lui Mola, drept "recunoștință" pentru efortul depus.
Din câte se pare, prietenia sa cu viceprimarul de Mangalia era una imaginară, neputându-se proba în vreun fel implicarea acestuia în afacerea pusă la cale de Mola. Am încercat, ieri, să-l contactăm telefonic pe Bogdan Maganu, pentru a-l întreba dacă măcar îl cunoaște pe Mola, dar el a fost de negăsit.
Un aspect care, iarăși, ridică semne de întrebare vizavi de ancheta făcută de procurori este acela că, ieri, judecătorii de la Tribunalul Constanța, care au analizat propunerea de arestare înaintată în lipsă pe numele lui Nicolae Mola, pentru trafic de influență, au decis să o respingă (!). Rămâne de văzut ce percepție asupra probelor care se află la dosar vor avea magistrații de la Curtea de Apel Constanța, care vor analiza recursul procurorilor.



Comentează știrea

Andrei
19 iulie 2012
Caut naivi

Si eu sunt prieten cu Basescu.Daca-mi dati multi bani,il conving sa plece definitiv din tara.

Edi
19 iulie 2012
Rusine!

Acest personaj (Maganu) face rusine orasului. Este un consumator de etnobotanice, alcool, plin de aroganta, care a incheiat multe contracte avantajoase pt. el si interpusii sai, cu Primaria, in timpul mandatului lui Tusac. Nu stim ce troc s-a facut cu actualul primar dar este o rusine .

alex
13 noiembrie 2012
dima

Nicu Mola este un prapadit care isi duce traiul de pe o zi pe alta din escrocherii. El a fost abuzat in copilarie de tatal lui sexual, este si homosexual. Provine dintr-o familie de prostituate, mama sa fiind notorie in Medgidia. El nu are nici o vina fiind labil psihic, iar trebui o internare saracului homosexual.

alexandra
23 noiembrie 2012
HOMOSEXUAUL

Nicu Mola este un analfabet. Insa in spatele lui si de el cred ca se foloseste altcineva. Daca politia ar dori sa faca lumina in acest caz ar vedea ca acest ANIMAL are peste 30 de plangeri la politie de la oameni care nu au cazier. De ce oare nu se sesizeaza nimeni din oficiu pentru a face o cercetare cu adevarat? De ce este nevoie sa stea un ESCROC in libertate si sa nu presteze munca in folosul comunitatii timp de 30 pana la 50 de ani? Unde sunt ADEVARATII OAMENI AI LEGII SI DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA NIMENI? dE CE DE FIECARE DATA ACEST INDIVID PRIMESTE NEINCEPERE URMARIRE PENALA?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7991 secunde