Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri

4625
Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri - emmazeicescuclaudiupopa-1539259210.jpg

Articole recomandate

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.



Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinși cu cannabis asupra lor în vară, în timpul unui festival de muzică. La momentul în care s-a făcut publică această informație, Claudiu Popa a negat acuzațiile care i-au fost aduse lui și fostei iubite.


Mai exact, potrivit cotidianului Libertatea, cei doi au fost au fost prinși cu două țigări cu cannabis pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveană Buftea, a doua zi după protestul Diasporei din Piața Victoriei.)



Ce spune DIICOT


Urmare a comunicatului din data de 14.09.2018 http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/2457-comunicat-de-presa3-14-09-2018 și a informațiilor apărute în spațiul public, Biroul de informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizat și Terorism este împuternicit să facă următoarele precizări:

Prin ordonanța din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecții Zeicescu Emanuela și Popa Claudiu Constantin, pentru săvărșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată.

În fapt s-a reținut că la data de 11.08.2018, în timp ce se aflau pe razalocalității Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, suspecții Zeicescu Emanuela și Popa Claudiu Constantin au deținut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2435 secunde