Elev internat în stare gravă, după un experiment inspirat de pe internet

428
Elev internat în stare gravă, după un experiment inspirat de pe internet - 1279984347ambulanta-1519395750.jpg

Articole recomandate

Un elev, de 15 ani, de la Liceul "Emil Racoviță" din Galați se află, vineri, în stare gravă, la Spitalul de Copii din localitate, cu arsuri pe 25% din corp, după ce a făcut un experiment, inspirat, cel mai probabil, de pe internet.


Adolescentul se afla în camera de cămin din cadrul Colegiului "Costache Negri", când, inspirat de niște experimente de pe internet, în care se aprind diverse produse alimentare pentru a se vedea dacă au sau nu materiale plastice în ele, ar fi pus spirt pe un cub de brînză topită apoi i-ar fi dat foc, scrie Agerpres.


"Din ce am verificat și noi și am vorbit cu colegii și pedagoga, elevul ar fi turnat spirt și atunci a luat foc. A intervenit pedagogul nostru, care era pe hol, și a sunat la 112 și elevul a fost transportat la spital", a declarat directorul Colegiului "Costache Negri", Andra Ionescu.


Elevul este în clasa a IX-a, la științele naturii - biochimie, conform directorului Liceului "Emil Racoviță", Delia Humelnicu.


"A fost o curiozitate, ei sunt la vârsta la care sunt curioși. Uneori curiozitățile lor nu se termină așa cum trebuie", a spus directorul Liceului "Emil Racoviță", Delia Humelnicu.


Adolescentul a suferit două intervenții chirurgicale, dar medicii sunt rezervați în privința evoluției ulterioare.


"A suferit deja două intervenții chirurgicale. Va mai rămâne internat. Are arsuri de gradul doi pe 25 % din corp, pe torace, pe spate în partea cervicală și pe brațe", a declarat dr. Silvia Constantin Dinescu, medic la Spitalul de Copii Galați. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Februarie 2018
Stire din Eveniment : ATENȚIE CU CE OBIECTE UMBLAȚI LA VOI!
Pagina a fost generata in 0.8018 secunde