Elev din Constanța și părinții acestuia, morți în tragedia de pe E85. HAIDEȚI SĂ-I AJUTĂM PE BUNICI SĂ ÎNMORMÂNTEZE FAMILIA DECEDATĂ

105713
Elev din Constanța și părinții acestuia, morți în tragedia de pe E85. HAIDEȚI SĂ-I AJUTĂM PE BUNICI SĂ ÎNMORMÂNTEZE FAMILIA DECEDATĂ - elev-1537950383.jpg

Articole de la același autor

O familie din Constanța, doi părinți și un copil, au decedat într-un cumplit accident iar bunicii aflați în viață nu fac față tragediei care s-a abătut asupra lor. Mai exact, aceștia nu au suficienți bani pentru trei înmormântări dar și pentru cele necesare spitalizării unui alt nepot, care se află internat în spital și se zbate pentru a supraviețui, tot în urma acestui accident cumplit. 


Duminică, a fost plan roșu de intervenție în Vrancea, după un accident grav petrecut pe E85, în apropiere de localitatea Haret. Patru persoane au murit, după ce două mașini s-au lovit frontal.


Trei dintre cei patru morți sunt din Constanța. Vorbim despre un copil de 10 ani, elev în clasa a IV-a la Școala nr. 29 Mihai Viteazul din Constanța, și părinții acestuia. Fratele mai mare este în viață, fiind internat la Terapie Intensivă. 


Bunicii copilului nu dispun de banii necesari celor trei înmormântări, motiv pentru care toți cei care doresc să ajute familia pot dona chiar în incinta unității de învățământ unde a studiat elevul.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7993 secunde