Educatoarea care și-a ucis fetița de patru ani ar fi vrut să se sinucidă cu erbicid

276
Educatoarea care și-a ucis fetița de patru ani ar fi vrut să se sinucidă cu erbicid - 646x4042-1521014345.jpg

Articole recomandate

Femeia de 38 de ani din Timișoara care marți seară și-a ucis fetița în vârstă de patru ani ar fi încercat să se sinucidă, înghițind erbicid, iar polițiștii au chemat un echipaj SMURD care a dus-o pe femeie la spital.

Potrivit polițiștilor, femeia care și-a ucis fiica a acuzat stări de rău și a început să vomite, în timp ce polițiștii făceau cercetarea la fața locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii că a înghițit edbicid, iar polițiștii au chemat un echipaj SMURD.

Femeia a fost preluată de echipajul SMURD care a ajuns la locuința acesteia și dusă sub escortă la Spitalul Municipal din Timișoara. De asemenea, cadavrul fetiței de patru ani a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii mai spun că, de fapt, femeia, și nu bunica fetei, așa cum erau informațiile inițiale, ar fi sunat la numărul de urgențe 112, pentru a anunța crima, apoi aceasta s-a încuiat în casă. De asemenea, soțul femeii a ajuns acasă de la serviciu și le-a dat polițiștilor o scurtă declarație.



Crima a avut loc într-o casă din cartierul Ronaț, aflat la marginea Timișoarei, fiind anunțată la numărul de urgențe 112 în jurul orei 23.00. Odată ajunși la adresă, polițiștii au găsit-o pe fetiță înecată în cadă și cu venele de la mâini tăiate.

Femeia, fostă educatoare, și-ar fi mărturisit crima, la telefon, unor cunoscuți, imediat după ce a comis-o, apoi s-a încuiat în casă. Când au ajuns la adresă, polițiștii s-au văzut nevoiți să spargă ușa locuinței, deoarece femeia, aflată în stare de șoc, nu a deschis.

Informațiile inițiale arătau că fetița era acasă doar cu mama ei, însă anchetatorii au aflat că în casă mai era și străbunica micuței, în vârstă de 84 de ani.

Membri ai familiei le-au spus anchetatorilor că femeia care și-a ucis fetița își luase concediu fără plată de la grădinița la care a lucrat, pentru a-și căuta un alt loc de muncă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0947 secunde