DRAGNEA, LA UN PAS SĂ FIE LINȘAT! Jandarmii fac cu greu față! Haos la procesul de azi

358
DRAGNEA, LA UN PAS SĂ FIE LINȘAT! Jandarmii fac cu greu față! Haos la procesul de azi - otzkodqxmtm1ntfkowrizwziytc3ywm5-1555328597.jpg

Articole recomandate

UPDATE 10:49 Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Supremă. El a fost flancat de jandarmi la intrare. Au fost aduse și garduri de protecție.  




Un protest este programat luni în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), unde este așteptat să se prezinte liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat în prima instanță la trei ani și jumătate de închisoare. 


Pe 21 iunie 2018, Dragnea, care are deja o condamnare definitivă în dosarul Referendumului, primea, în primă instanță, în acest dosar al angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Noua condamnare era primită cu urale de miile de manifestanți ieșiți în acea seară în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta față de modificările aduse de PSD-ALDE legilor justiției și codurilor penale.

Din octombrie 2018, dosarul a intrat în faza de apel, fiind apoi amânat pe parcursul a cinci termene de judecată.

Termenul de luni ar putea fi ultimul, după care instanța să rămână în pronunțare și să dea sentința într-o săptămână sau două. Este cel mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews.ro Toni Neacșu, unul dintre avocații din dosar. Strategia avocaților - vor cere un nou termen, până la decizia din 19 aprilie a Curții Constituționale privind completurile specializate de 3 judecători, scrie hotnews.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0162 secunde