Două fete de 15 ani, căzute în gol în cariera unei mine

600
Două fete de 15 ani, căzute în gol în cariera unei mine - tinerecazuteingol1365940200-1552505011.jpg

Articole recomandate

În această după amiază în jurul orei 16.40, pe numărul de urgență 112 se dădea alarma de gradul zero. Două tinere căzuseră în gol în cariera Bididia din județul Tulcea și nu se știa foarte clar în ce situație se afla.

Salvatorii ISU Tulcea și echipajele ambulantei au fost mobilizate și au ajuns în timp record la locul semnalat, potrivit Realitatea de Tulcea.

Pompierii au intervenit cu opt salvatori, printre care și plutonierul major Iulian Arhire, care, pe cordeline de alpinism a coborât în rapel și a salvat pe rând fețele, ambele în vârstă de 15 ani, care erau lovite și speriate.

"Cele două tinere prezentau numeroase plăgi escoriate și se instalase o ușoară hipotermie, dar erau stabile. Au fost preluate de echipajele de urgență și transportate la spitalul județean pentru îngrijiri", a declarat șeful Serviciului de Ambulanță Tulcea, dr. Dumitru Valcu.

Vântul sufla cu putere, ceea ce a făcut și mai greoaie intervenția. După extragerea celei de a două fete, a urmat și companionul lor, un cățel. Doar o minune a făcut ca cele două tinere cu spirit de aventura să nu își piardă viețile în terenul deosebit de periculos.

Sursa: realitatea.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8566 secunde