Dosar penal pe numele proprietarei câinilor care au atacat și mutilat trei persoane

241
Dosar penal pe numele proprietarei câinilor care au atacat și mutilat trei persoane - thedogbiteinjuryadvocates-1515969158.jpg
Pe numele proprietarei a doi câini de luptă care au sărit, duminică, gardul gospodăriei acesteia din zona Splai Bahlui din Iași și au atacat trei persoane, ce au ajuns la spital cu răni grave, a fost deschis un dosar penal, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

"În urma incidentului de azi femeia a fost adusă la audieri, pe numele acesteia fiind deschis un dosar penal. Precizăm că în urmă cu o săptămână pe numele aceleiași femei a mai fost deschis un dosar penal după ce a fost primită o sesizare conform căreia patrupedele au ieșit din curte și au atacat niște oameni, fără a-i răni însă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vâjiac.

Potrivit sursei citate, femeia deține legal trei câini din rasa Amstaff, doi dintre aceștia fiind cei care în ziua în curs au sărit gardul din plasă de sârmă al gospodăriei amplasate pe strada Tănăsescu și au atacat trei persoane. Prima victimă a fost o fată de 22 ani care mergea spre casă. Ea a fost mușcată în regiunea genunchiului și mâinii stângi. În apărarea victimei a sărit tatăl acesteia, și el fiind mușcat, de mână, față și piciorul drept. Un vecin care a văzut incidentul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a sărit la rândul său în ajutor, el fiind mușcat în zona genitală.

Cele trei persoane au fost transportate de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Iași la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon. Bărbatul care a fost mușcat de testicul a fost operat de specialiștii de la secția de Urologie a Spitalului C. I. Parhon.

În urma incidentului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției și un echipaj al hingherilor care a luat atât cei doi câini ce au agresat persoanele, cât și pe un al treilea care se afla în curte. Vecinii spun că un incident similar ar fi avut loc în aceeași zonă în urmă cu câteva luni. 




sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3968 secunde