Doliu în Armata Română. A murit unul dintre cei mai cunoscuți generali

21843

Articole de la același autor

Doliu în Armata Română. A murit generalul de brigadă (r) Valeriu Nicuț, fost secretar de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare și planificare din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

"Am aflat de câteva ore că domnul general Valeriu Nicuț nu mai poate fi găsit decât în amintirile noastre.

Partea cea mai dureroasa este că n-a avut șansa să se bucure de familia lui minunată și de roadele unei cariere atât de plină de satisfacții. A plecat tocmai acum pe alt drum, când zgomotele lumii ajungeau mai rar până la el, iar șevaletul îl aștepta să pornească într-o călătorie pe pânze.

În sufletul meu a rămas tabloul unui optimist incurabil, uman, cu un umor hâtru și sofisticat, care n-a pierdut nicio ocazie să mă facă să mă simt un om valoros, ori să mă încurajeze când toate păreau că se ruinează.

Astăzi mă apasă un sentiment chinuitor de neputință. Pentru că indiferent cât te zbați, indiferent cât te chinui să-ți găsești vocația și să faci lucrurile cum nu le-a mai făcut nimeni până la tine, vine o noapte când te despărți de tot ce-ai iubit.

Rămân doar dragostea cu care ai mângâiat, vorbele cu care ai încurajat și umanitatea cu care ai rânduit lucrurile.

Mi-a fost tare drag! Pentru că era un om atât de bun într-o lume contorsionată și tristă.

Toate gândurile bune către cei ce au rămas! Îmi amintesc lumina care i se așeza pe față de câte ori vorbea de băieții lui frumoși și deștepți și de Doamna Nicuț!

Sunt convinsă că o asemenea dragoste nu se va stinge niciodată!", a scris pe facebook Otilia Sava, fost secretar de stat în MApN.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3735 secunde