€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

Doi protestatari bănuiți că au lovit jandarmi la mitingul diasporei au fost reținuți

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiști și procurori din Capitală au făcut, joi, percheziții la locuințele a trei persoane într-un dosar privind acte de violență fizică și morală împotriva unor jandarmi care au intervenit la mitingul diasporei din 10 august, din Piața Victoriei, scrie Digi24.ro. Doi dintre suspecți au fost reținuți. Ei vor fi duși în Arestul Poliției Capitalei.


Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, procurorii fac cercetări într-o cauză penală cu privire la exercitarea de acte de violență fizică și morală împotriva persoanelor vătămate, care au avut calitatea de organe de Jandarmerie și au desfășurat activități cu ocazia protestului din Piața Victoriei din 10/11 august.


Joi, au fost făcute, în baza autorizațiilor obținute de la judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 1 București, percheziții la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză.


La efectuarea perchezițiilor domiciliare, procurorii au beneficiat de sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7349 secunde