Doi minori, sechestrați și violați de trei bărbați. Suspecții au fost reținuți

577
Doi minori, sechestrați și violați de trei bărbați. Suspecții au fost reținuți - arest-1566484341.jpg

Articole recomandate

Trei bărbați suspectați că au sechestrat și au agresat sexual doi minori (fapte comise în anul 2013) au fost reținuți pentru lipsire de libertate și viol, a anunțat, joi, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).


Cercetările în acest caz au început în luna iunie a acestui an, în urma autosesizării Parchetului General.


"În fapt în luna iunie 2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma analizării rezultatelor percheziției informatice într-un dosar în instrumentare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. În vederea efectuării cercetărilor în cauză au fost delegați polițiști din cadrul Biroului Agresiuni Sexuale din Poliția Capitalei", se arată în comunicat.


Conform aceleiași surse, faptele au fost comise în aprilie 2013.


"Au fost efectuate investigații și audieri, iar în urma tuturor cercetărilor s-a stabilit că în luna aprilie a anului 2013 trei bărbați de 23, 28 și respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal doi minori, pe care i-au adus într-un apartament situat pe raza sectorului 2, sub amenințări i-ar fi constrâns să întrețină relații sexuale, i-ar fi agresat și supus la umilințe", precizează DGPMB.


Cei trei bărbați au fost reținuți și vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Sursă: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7408 secunde