DEFLAGRAȚIE ÎN BLOC! Doi bătrâni au fost spitalizați, zeci de persoane evacuate

190
DEFLAGRAȚIE ÎN BLOC! Doi bătrâni au fost spitalizați, zeci de persoane evacuate - ddd-1582358107.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au ajuns la spital și alte câteva zeci au fost evacuate, după ce o explozie puternică s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bloc din Slatina, conform Observator. O garsonieră în care locuiau doi bătrâni, soț și soție, a sărit în aer, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze la centrala termică. Bărbatul de 81 de ani a suferit arsuri pe membrul superior drept, în timp ce femeia de 75 de ani a suferit arsuri la nivelul capului și o fractură la membrul superior stâng.

Cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe, alături de ei fiind spitalizată și o femeie care a reclamat probleme respiratorii din cauza intoxicației cu fum.

Autoritățile locale au intervenit la fața locului cu peste 30 de pompieri, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o autospecială pentru transport efective și patru autospeciale pentru primă intervenție.

30 de garsoniere din blocul respectiv au fost afectate, iar 85 de persoane au fost evacuate. Acestea au refuzat să meargă în spațiile puse la dispoziție de Primăria Slatina și au înnoptat la rude.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.514 secunde