Cum ne putem proteja de hărțuirea cibernetică

674
1
Cum ne putem proteja  de hărțuirea cibernetică - hartuirea-1508073679.jpg

Articole de la același autor

"Cyber-bullying" sau hărțuirea cibernetică este termenul folosit pentru definirea diverselor forme de abuz psihologic pe internet (hărțuire, amenințare, intimidare, adresare de injurii, transmiterea de mesaje obscene, uneori ajungându-se chiar și la șantaj), cu scopul de a ataca în mod deliberat, repetat și ostil o persoană sau un grup de persoane. Interacțiunea pe rețele sociale sau pe alte forme de comunicare pe internet (e-mail, messenger, forumuri) are de multe ori și o componentă mai întunecată.

Hărțuirea cibernetică este termenul folosit pentru definirea diverselor forme de abuz psihologic pe internet (hărțuire, amenințare, intimidare, adresare de injurii, transmiterea de mesaje obscene, uneori ajungându-se chiar și la șantaj), cu scopul de a ataca în mod deliberat, repetat și ostil o persoană sau un grup de persoane.

Dacă sunteți victime ale cyber-bullying-ului, gândiți-vă să apelați la mijloacele legale, pentru ca autorii să fie sancționați. Cum vă apărați de hărțuirea pe Internet? Trebuie știut că, indiferent de cât de gravă poate fi situația, apelați la Poliție ori depuneți o plângere prealabilă, pentru punerea în mișcare a acțiunii penale. Important! Atunci când victima hărțuirii în mediul virtual este minor, aceasta trebuie însoțită la poliție pentru plângerea prealabilă de către părinții săi sau tutorele desemnat legal.

Comentează știrea

katie
29 octombrie 2017
Oduduwa lunch a spell and my ex came back to me.. gratitude

Cel mai bun prieten al meu de-a lungul întregii vieți este lesbiană, când aveam șaptesprezece am avut o relație secretă care era strict emoțională. După o mulțime de prostii și 3 ani de a nu vorbi unii cu alții. Sunt căsătorit (cu un bărbat) și ea are încă aceleași sentimente pentru mine pe care le-a făcut înainte. Cu toate acestea, avem nevoie de prietenia noastră înapoi și vrem doar să știm cum să facem acest lucru posibil și să-l facem pe soțul meu Confortabil cu el. i-am spus unui prieten despre asta, mi-a spus că Lordul Oduduwa mă poate ajuta. ea mi-a dat adresa de e-mail a Dr.Oduduwa și mai târziu i-am contactat, am explicat totul la adresa de e-mail Domnul Oduduwa, El promite să mă ajute să-mi rezolv problema și să-mi fac soțul divorțul cu mine, ca să-mi pot găsi dragostea mea adevărată. am fost îndreptat doar să cumpăr câteva lucruri mici pe care le-am făcut și le trimit articolele la adresa lui Templul La Legonia de Est, Accra Ghana. adică adresa Dr. Oduduwa, cea mai mare iubitoare de vrăjitori. câteva zile mai târziu soțul meu se înfurie cu mine și se încheie cu mine, am fost atât de fericit că am dobândit în sfârșit libertatea mea. Sunt afară și sunt mândră de decizia mea pentru că iubesc același sex, sunt lesbian din copilărie, am crescut acest sentiment intim interior pentru prietenii mei de sex feminin. am fost doar adamant că nu m-am întors brusc de la drept la lesbiană, ci mai degrabă doar trezit mai târziu în viață la atracția mea față de femei. Simt că această atracție a fost întotdeauna acolo, dar a fost anterior inaccesibilă, din motive individuale pentru fiecare situație. Mulți dintre noi se luptă de ani de zile și mulți ani și mulți mențin relația cu soțul lor, dar încă caută o relație cu o femeie. Îmi pare rău pentru durerea pe care am făcut-o soțul meu. Am crezut că pot menține o viață dublă, dar pur și simplu nu a fost posibil. Sunt afară și afară pentru totdeauna. Îmi place același sex și vreau să mă bucur de viața mea "Dr. Oduduwa Vraja puternică mi-a ajutat să-mi recuperez sinele adevărat și am găsit iubirea adevărată a vieții mele cu vraja lui Magic-Love, această vrajă nu a fost efectuată online, nu a fost o jertfă practică și vrăjitoare arzătoare la Templul lui Oduduwa, am reușit să realizez cea mai mare parte a procesului de vrajă singur, urmând instrucțiunile și asistența lui pe tot parcursul procesului fermecător. aceasta este puterea reală și adevărată a magiei negre. I-am trimis mesajul și pe numărul de telefon. aici este e-mail personal: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6445 secunde