Crimă șocantă! Și-a ucis soțul, iar când a venit poliția a început să râdă

1361
1
Crimă șocantă! Și-a ucis soțul, iar când a venit poliția a început să râdă - criminalisti13214956988881500531-1507199399.jpg

Articole recomandate

Crimă șocantă în Iași. O femeie din comuna Tomești, județul Iași, și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit, iar când a venit poliția, pe fondul consumului de alcool, a început să râdă.


Un bărbat în vârstă de 66 de ani din județul Iași a fost ucis chiar de către soția sa cu mai multe lovituri de cuțit. Sofica, în vârsta de 57 de ani, a avut o reacție neașteptată în momentul în care oamenii legii au sosit la fața locului: în timp ce polițiștii adunau probe, ea a început să râdă cu gura până la urechi, după cum au precizat, pentru Bună Ziua Iași, martorii.


Oamenii spun că femeia consumă alcool destul de des, iar astfel de momente de amuzament sunt frecvente, însă până acum nu s-a pus problema unui astfel de comportament atât de violent.

Pentru fapta sa, femeia riscă să ajungă după gratii pentru următorii 25 de ani, în funcție de ce va rezulta în urma anchetei criminaliștilor care au preluat cazul.






Comentează știrea

costu
12 noiembrie 2017
operator pc

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0018 secunde