Copilul care s-a spânzurat pentru a nu merge la școala a murit la spital, după 5 zile

320
Copilul care s-a spânzurat pentru a nu merge la școala a murit la spital, după 5 zile - perfuzii1-1545036825.jpg

Articole recomandate

Băiatul în vârstă de 10 ani, din satul Zizin, comuna Tărlungeni, care a încercat să se spânzure după ce bunica i-a spus să meargă la școală a murit, după cinci zile, la Spitalul Clinic de Copii din Brașov.

″Copilul a decedat sâmbătă dimineața, după un stop-cardio respirator. Medicii au făcut toate eforturile posibile să-l salveze. Eu m-am interesat în fiecare zi de starea lui de sănătate, dar din păcate, azi a decedat ″⁣, a declarat pentru AGERPRES, președintele Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean Brașov, consilierul județean Andrei Kadas.

Din verificările făcute de polițiști, băiatul se afla pe 10 decembrie la domiciliu împreună cu bunica sa, care i-ar fi cerut să se pregătească pentru a merge la școală. Băiatul a refuzat și, profitând de faptul că bunica s-a deplasat la un magazin alimentar din zonă, a părăsit locuința, a mers într-o anexă situată în curtea imobilului unde locuia și a încercat să se sinucidă prin spânzurare. A fost găsit la scurt timp de către bunica sa, care a alertat autoritățile. Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3834 secunde