COPILĂ DE PATRU ANI, ÎNECATĂ ÎN BAIE, CU VENELE TĂIATE! PRINCIPALA SUSPECTĂ: MAMA, CARE ESTE EDUCATOARE

893
COPILĂ DE PATRU ANI, ÎNECATĂ ÎN BAIE, CU VENELE TĂIATE! PRINCIPALA SUSPECTĂ: MAMA, CARE ESTE EDUCATOARE - 646x404-1521012877.jpg
Caz șocant, la Timișoara unde o femeie este suspectată că și-a ucis propria fiică în vârstă de 4 ani. Presupusa crimă a avut loc marți seara în cartierul Ronaț.

UPDATE: În noaptea de marți spre miecuri, femeia suspectată că și-a ucis fiica a fost dusă la spital după ce a încercat să se sinucidă. 


UPDATE: Femeia suspectată că și-a ucis fiica în vârstă de patru ani se numește Oana Neț. Potrivit tion.ro, înainte de crimă femeia s-ar fi certat cu soțul său. 


Inspectorul Școlar General al județului Timiș, Aura Danielescu, a declarat, citată de adevarul.ro, că femeia este titular al postului de educatoare de la Grădinița din satul Murani, comuna Pișchia, fiind în concediu fără plată. Aura Danielescu a declarat că educatoarea, care este absolventă a Școlii de Arte, nu a avut niciun fel de probleme având o experiență de 15 ani în învățământ. 


"În cererea de concediu fără plată a menționat că nu dorește să mai facă naveta și vrea să își găsească un loc mai bine plătit decât în învățământ. Nu a dat niciun semn că ar avea o cădere psihică", a declarat Aura Danielescu pentru "Adevărul". 


Știrea inițială O educatoare de 39 de ani din Timișoara, care lucrează la grădinița din Pișchia, este suspectată că și-a ucis fetița în vârstă de patru ani, în casa familiei de pe strada Tibrului din cartierul Ronaț. Potrivit pressalert.ro, vecinii au declarat că alarma a fost dată de bunica fetei din partea mamei, care ar fi descoperit-o pe micuță înecată în baie, cu venele tăiate. Potrivit aceleiași surse, femeia suspectată că și-a omorât fiica este educatoare la o grădiniță de stat, de unde și-a luat concediu pentru a-și găsi un loc de muncă. Surse școlare au declarat că femeia în vârstă de 39 de ani avea o vechime de 15 ani în învățământ și era în concediu fără plată, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9562 secunde