X
X
Mai multe ştiri online:

Controale la sânge pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară

Ştire online publicată Vineri, 10 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: digi24.ro
Controale la sânge pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară - masca-1594373552.jpg
Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că instituțiile abilitate au în vedere "controale la sânge" pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară în contextul epidemiei COVID-19, iar organizatorii de evenimente și cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizațiilor de funcționare sau chiar închiderea.


"Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea și, inclusiv, la suspendarea unor autorizații de funcționare pentru agenți economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le știe toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi", a afirmat Orban, la finalul vizitei efectuate la șantierul Podului de peste Dunăre, în zona Măcin - Smârdan, județul Tulcea.


El a adăugat că obiectivul Guvernului este să "mobilizeze" toate instituțiile statului care au atribuții în lupta anti-COVID, iar pe de altă parte să nu mai ia nicio măsură care să afecteze economia.


"De asemenea, să aducem alături de noi pe toți actorii instituționali, că sunt din zona publică sau zona privată, și, nu în ultimul rând, cetățenii să-i aducem alături de noi, să revină la responsabilitatea care a caracterizat comportamentul românilor în prima parte a pandemiei. Obiectivul nostru este să nu mai luăm nicio măsură care să afecteze negativ economia, să ținem toate șantierele deschise, să punem în practică Programul de relansare economică, prin investiții, prin susținerea companiilor, prin măsurile active de susținere a angajaților, astfel încât românii să nu sufere de pe urma epidemiei, companiile să nu sufere de pe urma epidemiei și să generăm o dinamică economică care să permită cât mai rapid reluarea unei creșteri economice", a mai afirmat Orban. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2633 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1564 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1507 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3674 secunde