"Consum etnobotanice pentru că vreau să mă simt bine". Tânăr prins de jandarmi cu droguri

238

Articole recomandate

"Consum etnobotanice pentru ca vreau să mă simt bine…..". Acestea au fost cuvintele unui tânăr în preajma "Zilei Fericirii". Dar starea de bine a fost întreruptă brusc, după ce i-a întâlnit pe jandarmi.


Joi, 21 martie a.c., în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța - Detașamentul 6 Mangalia, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localității Eforie Nord, a observat un tânăr foarte agitat.


La vederea echipajului de jandarmi, acesta a intenționat să fugă, dar a fost prins imediat de oamenii legii.
 

Fiind întrebat de ce a vrut să evite întâlnirea cu jandarmii, acesta a declarat că "este consumator de etnobotanice de mai mult timp și consumă pentru a se simți bine".


Asupra acestuia au fost găsite 17 pliculețe, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde.

În aceeași zi, jandarmii constănțeni au depistat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, un alt tânăr care avea asupra sa 4 pliculețe ce conțineau o substanță vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, ce vor fi înaintate împreună cu probele găsite asupra celor doi tineri, cu vârste de 22 și 25 ani, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7708 secunde