Constănțenii, așteptați să descopere noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross

363
Constănțenii, așteptați să descopere noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross - constantenii-1518715040.jpg

Articole de la același autor

Exclusiv Auto vă invită, în perioada 16-17 februarie, în showroom-ul din str. Intrarea Mangaliei, nr. 78A, din municipiul Constanța, la evenimentul Porților Deschise Mitsubishi, pentru a descoperi noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross, primul model din noua generație de autovehicule Mitsubishi Motors.

Astfel, veți avea ocazia să testați un Mitsubishi dinamic, inovator și provocator în același timp, elegant ca un Coupé, însă fără îndoială un SUV Mitsubishi Motors. Eleganța acestui model va stimula dorința de a conduce dintr-o singură privire. Ca un atlet aflat în mișcare, forma unghiulară, sculptată și liniile exterioare abrupte și dinamice vor lăsa o impresie puternică oriunde veți merge.

Forma dinamică, sculptată, proiectează puterea explozivă a unui atlet, de la fața sportivă până la lămpile high-tech din spate. Totul armonizat într-o personalitate puternică ce vă inspiră să explorați.

Denumirea "Eclipse Cross" sugerează în același timp funcționalitatea SUV a acestei mașini, trăsătură ce a căpătat o importanță din ce în ce mai mare pentru gama Mitsubishi Motors "Sport Utility Vehicles" - o direcție strategică pentru această marcă, în special în Europa.

Dacă sunteți curios, vă așteptăm să testați performanțele noului model la Showroom-ul Mitsubishi. Pentru mai multe detalii despre eveniment și programări la Test Drive cu noul Eclipse Cross, puteți apela numărul de telefon 0741.333.053 sau accesați pagina de Facebook Mitsubishi Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5563 secunde