Cinci tineri, prinși cu jointuri, în Mamaia și Vama Veche

237

Articole de la același autor

Cinci tineri care se distrau în Mamaia și în stațiunea Vama Veche au fost prinși de jandarmi în timp ce își făceau jointuri. Potrivit reprezentanților jandarmilor, cele cinci persoane aveau asupra lor șase pliculețe autosigilante transparente, o folie de aluminiu și o hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde - maronie, un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător și șase jointuri.


"În perioada 5 - 8 iulie, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Mamaia și Vama Veche au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 17 - 28 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri). 


Asupra acestora, jandarmii au mai găsit șase pliculețe autosigilante transparente, o folie de aluminiu și o hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde - maronie, un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător și șase jointuri. Pliculețele autosigilante, aparatul de mărunțit, folia de aluminiu și hârtia cu fragmentele vegetale și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor", precizează cei de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2018
Stire din Eveniment : Și beat, și fără permis, la volan!
Pagina a fost generata in 3.2288 secunde