Chihlimbar sub formă de șiraguri de mărgele, ascuns în bagajele și pe corpul unui cetățean turc

284
Chihlimbar sub formă de șiraguri de mărgele, ascuns în bagajele și pe corpul unui cetățean turc - 5-1568289701.jpg

Articole recomandate

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit peste 20 de kilograme de bijuterii susceptibile a fi din chihlimbar, ascunse în bagajele personale și pe corpul unui cetățean turc.


În ziua de 12 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, pe sensul de intrare în țară din P.T.F.Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei de stat, conducând un autoturism înmatriculat în R.Moldova, cetățeanul turc A.E., în vârstă de 45 de ani.


În baza schimbului de informații cu polițiști de frontieră din Republica Moldova, lucrătorii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului și persoanei. Astfel au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale și pe corpul persoanei, peste 20 de kilograme de șiraguri mărgele de culoare galben-maroniu transparente, susceptibile a fi din chihlimbar.


Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată și urmează a fi trimisă spre expertizare la un laborator specializat pentru a se stabili natura lor.


Totodată, polițiștii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul României a cetățeanului turc pentru o perioadă de 5 ani, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurilor legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4913 secunde