CCR amână verdictul în cazul completurilor specializate pe corupție de la ÎCCJ

115
CCR amână verdictul în cazul completurilor specializate pe corupție de la ÎCCJ - dragneaa290648100-1558348470.jpg
CCR a amânat din nou pronunțarea în legătură cu lipsa completurilor specializate în fapte de corupție de la ICCJ. În aceeași zi, e termen însă în procesul lui Dragnea. În 21 iunie 2018, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


UPDATE: Curtea Constituțională a amânat pentru 5 iunie sesizarea privind conflictul dintre Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupție, obiecție făcută de vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache.

Curtea Constituțională a României (CCR) a amânat pentru 20 mai pronunțarea în legătură cu lipsa completurilor de trei judecători specializate în fapte de corupție de la Înalta Curte de Casație și Justiție. În aceeași zi este programat la ICCJ termen în dosarul angajărilor fictive la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.. Sesizarea a fost făcută de Florin Iordache, în calitate de președinte delegat al Camerei Deputaților. Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan declara atunci că judecătorii Curții Constituționale a României trebuie să aleagă "între moralitate și loialitate", iar prin modul în care vor judeca sesizarea lui Florin Iordache în legătură cu lipsa completurilor specializate în fapte de corupție de la Înalta Curte de Casație și Justiție se va da "testul suprem". Turcan spune că CCR ar trebui să se pronunțe prima dată în legătură cu legalitatea sesizării depuse de Iordache.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9994 secunde