Mai multe ştiri online:

CAZ REVOLTĂTOR! Femeia refuzată de un medic plătit "necorespunzător" a murit

Ştire online publicată Duminică, 10 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Femeia din Gorj pe care medicul de la spitalul județean din Târgu Jiu a refuzat să o consulte a murit.

Femeia în vârstă de 63 de ani a ajuns la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu cu simptomele unei pneuomonii acute. Medicii de la camera de gardă au cerut ca femeia să fie consultată de un specialist.

Medicul specialist a scris însă în documentele medicale că nu poate efectua consultul din lipsa salarizării corespunzătoare.

După ce medicul, plătit cu un salariu de 15.000 de lei conform presei locale, a refuzat să o consulte, pacienta a rămas internată la Secția de Terapie Intensivă a spitalului din Târgu Jiu, iar de investigațiile medicale s-a ocupat un alt medic.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7464 secunde