CAZ ȘOCANT! O ELEVĂ A ÎNCERCAT SĂ-ȘI OTRĂVEASCĂ TOȚI COLEGII DE CLASĂ. Din ce motiv a recurs fata la acest gest

2743
CAZ ȘOCANT! O ELEVĂ A ÎNCERCAT SĂ-ȘI OTRĂVEASCĂ TOȚI COLEGII DE CLASĂ. Din ce motiv a recurs fata la acest gest - copiiscoalartv13538800-1510922509.jpg

Articole recomandate

Caz șocant la o școală din Baia Mare. O elevă în clasa a VI-a a încercat să își otrăvească părinții și colegii de clasă din răzbunare. Fata a turnat glicerină boraxată peste tortul pe care l-a dus la școală de ziua ei.

O fată din Baia Mare s-a gândit la o metodă năucitoare de a-și pedepsi părinții care nu o lăsau să facă sport, mai precis să meargă la o școală cu profil sportiv. Elevă în clasa a VI-a, fata a așteptat până la ziua ei de naștere pentru a găsi o metodă prin care să se răzbune pe toată lumea. Ea a turnat peste tortul și prăjiturile aduse la școală glicerină boraxată. Credea însă că e otravă.

Din fericire, niciun copil nu a consumat din dulciuri pentru că cineva din clasă a văzut-o și a fost anunțată conducerea. În urma incidentului, eleva a fost transferată la un liceu cu profil sportiv.

"Gândul ne poate duce la tulburări grave ale structurii de personalitate, o expertiză psihiatrică ar trebui întreprinsă în cazul acestui copil. Dialogul cu acest copil a fost ineficient", a spus psihologul Hanibal Dumitrașcu, la Antena 3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3657 secunde