CAZ ȘOCANT! O educatoare este acuzată că a strâns un copil de gât și de organele genitale

352
CAZ ȘOCANT! O educatoare este acuzată că a strâns un copil de gât și de organele genitale - gradinita-1544020409.jpg

Articole recomandate

O educatoare de la o grădiniță din Focșani este acuzată de părinții unui copil de trei ani că l-a bătut și strâns de gât și de organele genitale pe fiul lor. Aceștia au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.


Potrivit plângerii, educatoarea l-a lovit, l-a strâns de gât și de organele genitale și l-a amenințat pe copil că îl duce în 'grupa plângăcioșilor' și că-l închide cu cheia în bucătărie.


Tatăl copilului a povestit că a descoperit mai multe vânătăi pe gâtul copilului și a cerut explicații angajaților grădiniței frecventate de băiat. Educatoarele au susținut că vânătăile au apărut din cauza copilului care s-a lovit în momentul în care a intrat sub o masă. Copilul însă le-a spus părinților că una dintre educatoare l-a strâns de organele genitale și de gât deoarece 'a fost obraznic' și nu a mera la baie înainte de somnul de la prânz, scrie antena3.ro.


"Joi s-a întâmplat evenimentul. La ora 15.00 soțul l-a luat de la grădiniță, copilul era lovit la gât, cele trei urme sunt vizibile. Am întrebat ce s-a întâmplat. Copilul mi-a spus că …pentru că a fost obraznic. Ăsta este răspunsul lui', a declarat presei Alexandra Voicu, mama copilului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8822 secunde